Απόλλων – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Με πρωταγωνιστές Ιωαννίδη – Κότσαρη

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις που ωστόσο εξελίχθηκε σε… θρίλερ λίγο πριν την εκπνοή, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα φτωχό σε θέαμα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Νίκο Ιωαννίδη (προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ του Μαρτίνες και κεφαλιά του Ντομίγκες)
που λίγο νωρίτερα (46΄) πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ντάουντα. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει

καθώς στο πέναλτι που κέρδισε (από το χέρι του Μπαξεβανίδη) και το οποίο εκτέλεσε ο Περέα, ο Κότσαρης έπεσε στην σωστή γωνία μπλοκάροντας την μπάλα και ταυτόχρονα χαρίζοντας τους τρεις πολύτιμους πόντους στην ομάδα του.

Oι συνθέσεις

Απόλλων Σμ. (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες (46΄Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Τσιλούλης (89΄ Ντεντάκης), Παμλίδης (79΄Βιτλής), Φαν Λα Πάρα (46΄ Μαρτίνες), Ντάουντα (46΄ Ιωαννίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε (80΄ Παντελάκης), Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (80΄ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (64΄ Μπρένερ), Γκαρντάφσκι (46΄ Τριάδης), Περέα, Μιλιντσεάνου(46΄ Μορέιρα)

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Απτόσογλου, Στεφανής
4ος: Παπαπέτρου
VAR: Διαμαντόπουλος
AVAR: Τσακαλίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα