«Άρχοντες των δαχτυλιδιών» οι Γκασόλ! (video)

Πάου και Μαρκ Γκασόλ είναι τα μοναδικά αδέλφια στην ιστορία του ΝΒΑ με τίτλους πρωταθλητή!

Ο Πάου Γκασόλ έχει κατακτήσει δύο «δαχτυλίδια» με τους Λος Άντζελες Λέικερς και την Παρασκευή είδε τον αδελφό του να κάνει το ίδιο με τους Ράπτορς, σε ένα ιστορικό οικογενειακό επίτευγμα.

«Το να κατακτήσεις έναν τίτλο ΝΒΑ είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κατορθώσεις αλλά ταυτόχρονα θαυμάσιο. Επιτέλους έχεις το δικό σου Μαρκ Γκασόλ!!! Εξαιρετική
δουλειά, εξαιρετική προσπάθεια και ένας ιστορικός θρίαμβος!!! Τεράστια συγχαρητήρια στην ομάδα των Ράπτορς και την πόλη του Τορόντο. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους Σερτζ Ιμπάκα και Σέρτζιο Σκαριόλο με έναν ιδιαίτερο τρόπο!!! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της επιμονής σας, είμαι πολύ ευτυχισμένος και για τους δυό σας. Συγχαρητήρια και απολαύστε το δαχτυλίδι», ήταν το μήνυμα του Πάου Γκασόλ για τον θρίαμβο των Ράπτορς, ενώ ο Μαρκ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

I also want to congratulate @SergeIbaka and @SergioScariolo in a very special way!!! This is the result of your hard work and perseverance, I’m very happy for you both!

Congratulations and enjoy the

Keywords
Τυχαία Θέματα