Άρης: Εκτός αποστολής ο Μαντσίνι, ενδεκάδα με Ιτούρμπε

Πλήγμα για τον Άρη την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, πριν τον σημαντικό σημερινό (23/12, 15:00) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της μεταξύ των δύο ομάδων ρεβάνς Κυπέλλου για τη φάση των “16” του θεσμού. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή των “κίτρινων” για το παιχνίδι, παρότι ταξίδεψε στην Κρήτη.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμος για τη σημερινή αναμέτρηση έστω ως αλλαγή. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είχε τις ενοχλήσεις από τον αγώνα που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Ιωνικό, καθώς δέχτηκε χτύπημα στη διάρκειά του στο πόδι. Έκανε την προσπάθειά του όλες τις προηγούμενες ημέρες, όμως, δεν τα κατάφερε και χάνει τη ρεβάνς.

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, με δεδομένο ότι δεν έχει στη διάθεσή του και τους Φακούντο Μπερτόγλιο και Ματέο Γκαρσία, επίσης λόγω τραυματισμών που τους απασχολούν, επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τους Χουάν Ιτούρμπε και Μπρούνο Γκάμα στις δύο πτέρυγες. Η ενδεκάδα που θα παραταχθεί αρχικά απέναντι στον ΟΦΗ σήμερα, λοιπόν, αποτελείται από τους εξής: Κουέστα στην εστία, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς και Φαμπιάνο στην άμυνα, Σάσα και Τζέγκο αμυντικούς μέσους, Εντιαγέ επιτελικό μέσο, Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης, Ιτούρμπε και Γκάμα στα πλάγια της μεσαίας γραμμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα