Άρης: Επιστροφή Λόπεθ, εκτός Φαμπιάνο, Σούντγκρεν (pic)

Αποστολή με σημαντικές προσθαφαιρέσεις σε σχέση με προηγούμενες ανακοίνωσε σήμερα (19/11) ο Άκης Μάντζιος εν όψει του αυριανού αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των “κίτρινων” συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Κρίστιαν Λόπεθ κι άφησε εκτός τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Σε ό,τι αφορά στον Λόπεθ, ο Ισπανός επιθετικός επιστρέφει σε αποστολή των “κίτρινων” έπειτα από σχεδόν δέκα

μήνες! Τελευταία φορά ήταν σε αποστολή τον περασμένο Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, στις 26 του μηνός εκείνου, σε αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, όταν έμεινε στον πάγκο. Τελευταία συμμετοχή έκανε με τον Άρη τρεις μέρες νωρίτερα, στις 23/1/2021, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας. Μετά την τελευταία του παρουσία σε αποστολή δόθηκε δανεικός στην Καρταχένα, όπου τον περασμένο Απρίλιο (στις 11 του μηνός), με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ, υπέστη ρήξη χιαστών και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η στιγμή είναι σημαντική τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Άρη, γι’ αυτό και οι “κίτρινοι” στο λογαριασμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκαναν σχετική ανάρτηση καλωσορίζοντας στην ενεργό δράση και πάλι τον Λόπεθ:

Σε ό,τι αφορά στους Φαμπιάνο και Σούντγκρεν, αυτοί έμειναν εκτός αποστολής καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ο δεύτερος στον αυχένα, από χτύπημα στην τελευταία του προπόνηση με την Εθνική Σουηδίας. Για τον Φαμπιάνο είναι το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος που πρόκειται να χάσει, ενώ για τον Σούντγκρεν μόλις το πρώτο, καθώς δεν είχε χάσει ούτε λεπτό ως τώρα!

Φυσικά, εκτός αποστολής έμεινε και ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος, ως γνωστόν, είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στον αγώνα που προηγήθηκε με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Η αποστολή των “κίτρινων” για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους εξής: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Hajrovic, Ganea, Δεληζήση, Μάνο, Μαρμαρίδη.

Να σημειωθεί ότι οι Φαμπιάνο και Μάριος Σιαμπάνης θα βρίσκονται αύριο το απόγευμα (17:30) στην ARIS F.C. Boutique για υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα