Άρης: Ετέμπο in, Ντουκουρέ out

Τα καλά μαντάτα της σημερινής (4/10) ημέρας για τον Άρη είναι ότι ο Πίτερ Ετέμπο όχι απλώς κατέφτασε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία, αλλά και ιατρικές, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Άλαν Πάρτνιου. Αντιθέτως, τα κακά μαντάτα αφορούν τον Σεΐκ Ντουκουρέ, ο οποίος χρειάζεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης άλλες τρεις εβδομάδες.

Σχετικά με τον Ετέμπο,

ο Νιγηριανός μέσος, που επί σχεδόν ένα μήνα περίμεναν οι “κίτρινοι” να αφιχθεί στην Ελλάδα, από τη στιγμή που οι εξετάσεις του είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, από αύριο (5/10) πρόκειται να ξεκινήσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο Άγγλος προπονητής του Άρη μπορεί να τον υπολογίζει ακόμη και για το ερχόμενο (9/10) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όσο για τον Ντουκουρέ, ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού υποβλήθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο check up (υπέρηχο και M.R.I.) από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία, η γνωμάτευση του οποίου συμπίπτει απολύτως με αυτήν του γιατρού της ΠΑΕ Άρης, Νίκου Ξυλούρη. Ο ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο.

Το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε ο Ντουκουρέ να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του.

Κατά τα λοιπά, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, κάνοντας ασκήσεις δύναμης και τελειώματα φάσεων. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο «Δασυγένειο».

Keywords
Τυχαία Θέματα