Άρης: Προπόνηση με Τερζή, Μελισσά, Καντιμοίρη

Ο Τόλης Τερζής ανέλαβε σήμερα (15/2) για τέταρτη φορά ως υπηρεσιακός προπονητής την πρώτη ομάδα του Άρη. Το έχει ξανακάνει διαδοχικά τις σεζόν 2018-2019 (για μία αγωνιστική), 2019-2020 (για τέσσερις αγωνιστικές) και 2020-2021 (για μία αγωνιστική). Είναι αυτός που παρέδωσε τη σκυτάλη στον Άκη Μάντζιο και την παρέλαβε και πάλι από αυτόν, μέχρι νεωτέρας.

Άμεσοι συνεργάτες του Τερζή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Πασχάλης Μελισσάς και ο Γιώργος Καντιμοίρης. Ο τελευταίος είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη αντί του Γιάννη Πλαβούκου, που ανήκει στο τιμ

του Μάντζιου, ενώ ο πρώτος είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Χωριανόπουλου. Εκείνος που παρέμεινε στο τεχνικό επιτελείο των “κίτρινων”, μιας και έχει απευθείας σχέση με το σύλλογο, είναι ο γυμναστής, Νίκος Αμανατίδης.

Ο Τερζής, μετά την παρουσίασή του στους παίκτες από τον γενικό αρχηγό, Θωμά Ναζλίδη, απευθυνόμενος προς αυτούς τόνισε μεταξύ άλλων: “Πολλούς από εσάς σας ξέρω και με ξέρετε. Με τους υπόλοιπους θα γνωριστούμε. Έχω δει όλα τα παιχνίδια σας από την αρχή, μέχρι και το τελευταίο. Έχω εικόνα για τον καθένα σας. Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες, με ποιότητα. Από συγκυρίες και ατυχίες η ομάδα έχασε βαθμούς”.

Και πρόσθεσε, εν όψει της συνέχειας της σεζόν, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί άμεσα: “Σημασία έχει τώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχει χαθεί τίποτα και πρέπει να ανασυνταχθούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Να δουλέψουμε καλά μέχρι την Κυριακή και να ετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη”.

Στη σημερινή προπόνηση, που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο το απόγευμα, ο Μπρούνο Γκάμα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, καθώς ακόμη ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο πόδι. Απών ήταν ο Φαμπιάνο Λέισμαν. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύτηκε χθες λόγω της διάσεισης που υπέστη από το χτύπημα που είχε πάνω σε φάση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Κάργα. Αύριο θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα