Άρσεναλ: Έτοιμος ο Τόμας Πάρτεϊ

Άρσεναλ: Έτοιμος ο Τόμας Πάρτεϊ sdimolitΠαρ, 01/01/2021 - 23:36

Ο Τόμας Πάρτεϊ επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να γυρίσει στην εντεκάδα της Άρσεναλ για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ (2/1).

Ο Τόμας Πάρτεϊ αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης παίρνοντας την μπαγκέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ. Προσωπική επιλογή του Μίκελ Αρτέτα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε τα πάντα για να τον φέρει στο Λονδίνο ώστε να συμμαζέψει τα...ασυμμάζευτα.

Η Άρσεναλ μετράει δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι σε Τσέλσι (3-1) και Μπράιτον (0-1) χωρίς τον Νιγηριανό μέσο στην αποστολή.

Ο Πάρτεϊ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (0-3) τον περασμένο Νοέμβριο όπου αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε ένα μήνα αργότερα (6/12) για το ντέρμπι στο βόρειο Λονδίνο με τη Τότεναμ (2-0)  όμως η κατάσταση του χειροτέρεψε. Πλέον μετά από περίπου ένα μήνα γύρισε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Η επιστροφή του στην αποστολή για τον αγώνα απέναντι Γουεστ Μπρομ (2/1) λύνει ακόμα περισσότερο τα χέρια του Αρτέτα που κυνηγάει για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν μια τρίτη συνεχόμενη νίκη. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΑΓΓΛΙΑ Ο Τόμας Πάρτεϊ επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να γυρίσει στην εντεκάδα της Άρσεναλ για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ (2/1). Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 23:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα