Αστέρας Βλαχιώτη-Παναθηναϊκός Β’ 3-1: «Ανάσα» για τους Λάκωνες

Ο Παναθηναϊκός Β’ προηγήθηκε στο σκορ με τον Αλμπάνη στο 3′, αλλά εν συνεχεία δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ, λόγω και της αποβολής του Νταμπίζα στο 39′.

Ο Έλληνας άσος του Τριφυλλιού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον καταλογισμό πέναλτι του Αστέρα Βλαχιώτη ήτνα αρκετή για να αλλάξει η εικόνα του ματς.

Ο Σοκολάροφ ισοφάρισε στο 42′ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν τα γκολ της ανατροπής στο δεύτερο μέρος. Στο 60′

ο Μπούζας έκανε το 2-1 και εν συνεχεία ο Σιντορένκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90′!

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ είχε την καλύτερη της ευκαιρία για το 2-2 στο 83ο λεπτό, αλλά το σουτ του Καρβούνη από πλάγια θέση και αριστερά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Έτσι ο Αστέρας Βλαχιώτη πήρε σπουδαίο τρίποντο στο πλαίσιο της 24ης στροφής της Super League 2, στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σκόρερ: 42′ πεν. Σοκολάροφ, 64′ Μπούζας, 90′ Σιντορένκο – 3′ Αλμπάνης

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
Κίτρινες: Σοκολάροφ – Σαρδέλης
Κόκκινη: 39′ Νταμπίζας

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Ρόδης (46′ Φερέιρα), Πεχλιβανόπουλος, Αναστασόπουλος, Φλένσμπουργκ, Μπούζας (65′ Ουρτάδο), Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ (78′ Παπούλης), Λάμτσε (70′ λ.τ Αλβάρες), Φουρλάνος, Μπάτροβιτς (78′ Σιντορένκο),

Παναθηναϊκός Β’ (Βάθκεθ): Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος (90+1′ Σερπέζης), Νταμπίζας, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (79′ Καραμπάς), Ρόμπι, Μαραθωνίτης (72′ Τσιριγώτης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Ηλιάδης (79′ Καρβούνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα