Ατρόμητος-Βόλος 2-1: Buzzer Beater παραμονής από Κουλούρη

Ο Γιαννιώτης έσωσε τον Ατρόμητο από το 1-2 στο 84′ σε σουτ του Κορέα και ο Κουλούρης με κεφαλιά στο 91′ έδωσε πολύτιμη νίκη στην ομάδα του επί του Βόλου με 2-1 που φέρνει τους Περιστεριώτες ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

Έφτασε τους 23 βαθμούς ο Ατρόμητος, στο +5 από την προτελευταία Λαμία, με τον Βόλο να μένει στους 29.

Ισορροπημένο και γεμάτο πρώτο μέρος

Γεμάτο

ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι όπου τα είχε, σχεδόν, όλα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Κιβρακίδη να σουτάρει άουτ στο 9, ενώ στο 12′ από σουτ του Κουλούρη και επέμβαση του Παπαδόπουλου, ο Άλιμπεκ πιεζόμενος από τον Φεράρι δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

Ο Βόλος στο 19′ άγγιξε το γκολ, με τον Νίνη να εκτελεί το φάουλ και τους Μπαρτόλο, Γκιουλέν εντελώς μόνοι τους να μην βρίσκουν τη μπάλα και να χάνουν σπουδαία ευκαιρία.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν από τη συνεργασία του Κουλούρη με τον Ντένιτς, ο τελευταίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Ντένιτς πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το πολύ ωραίο γκολ που σημείωσε. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ατρόμητος είχε κι άλλη ευκαιρία στο 26′, και αυτή τη φορά ο Ντένιτς δεν αστόχησε και σκόραρε στο 26′ για τον Ατρόμητο, όμως για το γκολ που πέτυχε ευθύνεται ο Ναμπί, ο οποίος έβγαλε φανταστική ασίστ με τακουνάκι!

Τρία λεπτά μετά ο Άλιμπεκ πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς σουτάροντας από το κέντρο του γηπέδου με τον Παπαδόπουλο όμως να προλαβαίνει και να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Ο Βόλος απάντησε στο 36′, όταν ο Φεράρι έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά με τον Ρεγκατέν να κινείται ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τρίτο γκολ για τον Ρεγκατέν στη φετινή Super League. ΠΗΓΗ: In Time SportsΟ Γιαννιώτης έσωσε, ο Κουλούρης λύτρωσε

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος με τον Ντένιτς να γυρίζει στο 49′ και τον Πουρίτα να διώχνει τελευταία στιγμή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης από σέντρα του Κιβρακίδη, ο Καρτάλης με κεφαλιά είδε τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει σταθερά.

Για την επόμενη καλή στιγμή του στο ματς ο Ατρόμητος έπρεπε να περιμένει μέχρι το 62′, όταν από φάουλ του Ναμπί, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά με τον Παπαδόπουλο να σταματά τη μπάλα.

Η ομάδα του Περιστερίου ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Πουρίτα στο 68′, όμως Τζοβάρας και VAR συμφώνησαν πως δεν υπήρχε παράβαση.

O Βόλος είχε λίγες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος και μία απ’ αυτές ήταν το σουτ του Νίνη στο 74′, με τη μπάλα να περνάει άουτ, όπως και το σουτ του Όρος στο 81′.

Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν με τον κόσμο τους μια σπουδαία νίκη. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τρία λεπτά μετά ο Όρος βρήκε με ωραία σαραντάρα μπαλιά τον Κορέα, ο οποίος σούταρε με τον Γιαννιώτη να πετάγεται εντυπωσιακά στο “παραθυράκι” του και να αποτρέπει το 1-2.

Η λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μουνίθ να εκτελεί κόρνερ, τον Παπαδόπουλο να χάνει την έξοδο και τον Κουλούρη με κεφαλιά να λυτρώνει τον Ατρόμητο, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να φτάνει τα 11 γκολ στη σεζόν και 30 στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα του Περιστερίου, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση του κλαμπ με τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηϊσαϊας (46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο) – Ερλινγκμαρκ, Καρτάλης, Ντένιτς (64′ Ροτάριου) – Ναμπί (64′ Μουνίθ) – Κουλούρης, Άλιμπεκ.
Βόλος: Παπαδόπουλος – Πουρίτα, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι – Σοάρες, Τσοκάνης (64′ Μπαριέντος) – Νίνης (81′ Τερεζίου), Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο) – Ορός (89′ Σιέλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα