Μπάγερν – Στουτγκάρδη 4-0: Με χατ τρικ του Κέιν (highlights)

Εκδίκηση πήρε η Μπάγερν από την περσινή ήττα της με 3-1 και ξέσπασε μετά από δύο ισοπαλίες (πρωτάθλημα) και μία ήττα (Champions League σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μετρημένες και η Στουτγκάρδη να αντέχει τη χλιαρή πίεση της Μπάγερν. Στο δεύτερο και στο 55ο λεπτό οι Σουηβοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα με τους Ντεμίροβιτς και Βάγκνομαν και ύστερα σταμάτησαν να παίζουν….

Η Μπάγερν πήρε φόρα και ο Χάρι Κέιν με καθαρό χατ τρικ μέσα σε 23 λεπτά καθάρισε τη Στουτγκάρδη.

Πρώτο χατ τρικ του Κέιν την τρέχουσα σεζόν μέσα στο Μόναχο, 2ο μετά το 1-6 με τη Χόλστειν Κίελ (7ο συνολικά στη Βαυαρία). 57′ – 60′ και 80′ τα τρία γκολ του Άγγλου επιθετικού που έφτασε τα 8 γκολ στη Μπουντεσλίγκα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε το Κομάν ερχόμενος από τον πάγκο (4-0, 89ο λεπτό).

Η Μπάγερν πέρασε στη κορυφή με 17 πόντους και τη κορυφαία επίθεση (24 γκολ), ακολουθεί η Λειψία με χειρότερη διαφορά τερμάτων. Η Στουγτγκάρδη υπέστη 2η ήττα στη σεζόν, και οι δύο μακριά από την έδρα της και έμεινε στους 8 βαθμούς.

Μπάγερν (Κομπανί): Νόιερ, Γκερέιρο (68′ Λάιμερ), Ουπαμεκανό (82′ Γκορέτσκα), Κιμ, Κίμιχ, Πάβλοβιτς (8′ Παλίνια), Γκνάμπρι (68′ Κομάν), Ολίσε (68′ Σανέ), Μιούλερ, Κέιν

Στουτγκάρδη (Χένες): Νούμπελ, Βάγκνομαν, Ρουό, Σάμποτ, Χέντρικς (66′ Μίντλεσταντ), Στίλερ, Κάραζορ, Ρίντερ, Λέβελινγκ (74′ Βόλτεμάντε), Ούνταβ (74′ Τουρέ), Ντεμίροβιτς (66′ Μιγιό)

Keywords
Τυχαία Θέματα