Μπάγερν Μ. – Λειψία 3-2 : Έγραψε ιστορία ο Νόιερ

Πρώτο ημίχρονο γεμάτο θέαμα και φάσεις και στις δύο εστίες. Η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε δύο γκολ με τους Μίλερ (12′) και Λεβαντόβσκι (44′). Είχε δοκάρι με τον Κομάν (34′) και ένα ακόμη γκολ του Μίλερ (36′) που δεν μέτρησε λόγω VAR καθώς ο Λεβαντόβσκι είχε κάνει φάουλ στον Γκβάρντιολ.

Η Λειψία τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με xGoals 1,8 ενώ η Μπάγερν Μονάχου είχε 1,6. Ισοφάρισε με τον Σίλβα (27′) ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου αλλά σπατάλησε

πολλές αντεπιθέσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχιστηκε στους ίδιους ρυθμούς. Φουλ επίθεση και από τους δύο.

Η Λειψία ισοφάρισε με τον Νκουνκού (53′) και η απάντηση ήταν άμεση αλλά με λίγη δόση τύχης καθώς από σέντρα του Γκνάμπρι η μπάλα άλλαξε πορεία στον Γκβάρντιολ κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Υπήρξαν κι άλλες φάσεις στο ματς αλλά οι δύο τερματοφύλακες άντεξαν και ένας από αυτούς., ο Μάνουελ Νόιερ έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τις 310 νίκες στην καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα και έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Γενικο Διευθυντή των Βαυαρών Όλιβερ Καν.

Μπάγερν Μ. (3/2/4/1) : Νόιερ – Παβάρ, Ζούλε, Ερνάντεζ (73′ Ουπαμεκανό) – Κίμιχ, Τολισό (63′ Μουσιάλα) – Γκνάμπρι, Μίλερ (84′ Ζάμπιτσερ), Σανέ, Κομάν (85′ Νιανζού) – Λεβαντόβσκι

Λειψία (3/4/3) : Γκουλάτσι – Μουκιελέ, Ορμπάν, Γκβάρντιολ – Κλόστερμαν, Λάιμερ (61′ Χαϊνταρά), Καμπλ (46′ , Ανχελίνιο – Νκουνκού, Όλμο (61′ Φορσμπέργκ), Σίλβα (80′ Πόουλσεν)

Keywords
Τυχαία Θέματα