Μπάγερν Μονάχου: Ο Νάγκελσμαν θέλει πράξεις και όχι λόγια

Ο Γερμανός τεχνικός των Βαυαρών θέλει τη νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας του στο φετινό Champions League κόντρα στην Ίντερ (22:00). Ο Νάγκελσμαν τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς δε θα είναι εύκολο και πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Μιλάνο.

Αρχικά, ο Νάγκελσμαν δήλωσε: «Έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον

αντίπαλο, μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση των ομίλων μπροστά μας και με αυτούς τους λίγους αγώνες των ομίλων, δεν έχεις πολύ χρόνο να παρουσιάσεις αδυναμίες. Και γι’ αυτό θα στοχεύσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Η Μπάγερν πρέπει να είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί… Ένας σύλλογος αυτού του μεγέθους, με αυτήν την Ιστορία, θα πρέπει να είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί σε διεθνές επίπεδο για την κατάκτηση του κυπέλλου. Στο τέλος, είναι σημαντικό να μιλάμε λιγότερο για αυτό, και να κάνουμε περισσότερα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η Ίντερ είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη, δεν είναι εύκολο να την… κοροϊδέψεις. Ειδικά όταν κοιτάς την ενδεκάδα, προσπαθεί ξανά και ξανά να βγάλει τους αντιπάλους τους από το αρχικό τους πλάνο με απροσδόκητες κινήσεις. Είναι μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα, με παίκτες κορυφαίας ποιότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα