Μπαρέλα: «Ο Λουκάκου μοιάζει με τον Σακίλ Ο'Νιλ»

Μπαρέλα: «Ο Λουκάκου μοιάζει με τον Σακίλ Ο'Νιλ»tbairaktΤετ, 01/13/2021 - 19:10

Ο Νικολό Μπαρέλα παρομοίασε τον Ρομέλου Λουκάκου με τον Σακίλ Ο’ Νιλ, για την σωματοδομή αλλά και την φοβερή δύναμη του.


Μιλώντας σε Ιταλικά ΜΜΕ, ο νεαρός μέσος της Ίντερ εκθίασε τον θηριώδη Βέλγο συμπαίκτη του παρομοιάζοντας τον με τον άλλοτε κραταιό σούπερ σταρ του ΝΒΑ.


«Ο Λουκάκου

έχει φυσική δύναμη σαν εκείνη του Σακίλ Ο'Νιλ. Η δύναμή του είναι το μεγάλο του «όπλο». Κανείς δεν μπορεί να τον κουνήσει, ακόμα και στην προπόνηση. Χρειάζονται τρεις παίκτες για να τον σταματήσουν. Είναι ένα... τέρας της φύσης. Ο Ρομέλου πάντως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης, καθώς έχει πάντα μια καλή κουβέντα να πει σε όλους, ταιριάζει με όλους, ενώ στον αγωνιστικό χώρο μπαίνει αποφασιστικά όσο κανένας άλλος» τόνισε ο Μπαρέλα.
 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο Νικολό Μπαρέλα παρομοίασε τον Ρομέλου Λουκάκου με τον Σακίλ Ο’ Νιλ, για την σωματοδομή αλλά και την φοβερή δύναμη του. Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 19:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα