Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Μπαρχουάν και… στο βάθος Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα μετά την απόλυση του Κούμαν, ανακοίνωσε την πρόσληψη του πιστού “στρατιώτη” της ομάδας Σέρχι Μπαρχουάν ως υπηρεσιακού τεχνικού. Ο Μπαρχουάν μέχρι τώρα προπονούσε τη Β’ ομάδα της “Μπάρτσα” . Στο παρελθόν υπήρξε και παίκτης της ομάδας από το 1993 ως το 2002, ενώ διετέλεσε και προπονητής της Κ18 πριν αναλάβει τη δεύτερη ομάδα των “μπλαουγκράνα”.

Κοινό μυστικό πάντως στην Βαρκελώνη είναι η επιθυμία πρόσληψης του Τσάβι. Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον

Τσάβι και την αγαπημένη του ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι η διαπραγμάτευση με την Αλ Σαντ, αν και δύσκολα θα κολλήσει εκεί η υπόθεση καθώς η ρήτρα του 1 εκατομμυρίου ευρώ δεν αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο “αγκάθι” για τους Καταλανούς.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Ρόναλντ Κούμαν φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Η ήττα από τη Ράγιο Βαγεκάνο ωστόσο δε μπορούσε να δώσει άλλη “παράταση” στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ολλανδός τεχνικός δεν έδειχνε διατεθειμένος να παραιτηθεί.

Τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής ισχυρίζονται πάντως πως η Μπαρτσελόνα θα πάει με τον Μπαρχουάν μέχρι και τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων, κάτι που σημαίνει πως εφόσον προχωρήσει του Τσάβι, αυτό θα γίνει μετά τα μέσα Νοέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα