Μπαρτσελόνα: Δε θα το κόψει ο Σέζνι

Ο Πολωνός τερματοφύλακας ξεκαθάρισε πως δεν τον επηρεάζει στην απόδοσή του και πως δε θα πρέπει να ασχολείται ο κόσμος με την προσωπική του ζωή, αλλά με την απόδοσή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σέζνι μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, μετά την απόφασή του να επιστρέψει στην ενεργό δράση και

να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Σέζνι δήλωσε στην εφημερίδα «Mundo Deportivo»: «Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζω στην προσωπική μου ζωή και δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω. Δεν επηρεάζει και δουλεύω δυο φορές πιο σκληρά για να πετύχω στο γήπεδο. Δεν καπνίζω επίσης μπροστά σε παιδιά, οπότε δε δίνω το κακό παράδειγμα. Μερικές φορές κάποιοι με βγάζουν φωτογραφίες ενώ κρύβονται πίσω από δέντρα, οπότε δεν μπορώ να τους δω».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν είναι δική μου ευθύνη. Προσπαθώ να το κρύψω και να μην το δείχνω στον κόσμο. Αλλά αν κάποιος νομίζει ότι θα αλλάξω τον τρόπο που ζω, μπορεί να το ξανασκεφτεί γιατί είμαι αυτός που είμαι. Είμαι έτσι όλη μου τη ζωή και αυτά τα πράγματα δεν είναι δουλειά κανενός. Θέλω να κριθώ ως τερματοφύλακας και όχι για ιστορίες που δεν ασχολείται κανείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Σέζνι,bartselona, sezni