Εποχή Λαπόρτα με μήνυμα παραμονής σε Μέσι (vid)

Εποχή Λαπόρτα με μήνυμα παραμονής σε Μέσι (vid)evlachosΤετ, 03/17/2021 - 19:49

Ο Χοάν Λαπόρτα κέρδισε τις εκλογές αλλά έπρεπε να βρει 124 εκατομμύρια Ευρώ μέσα σε ένα είκοσιτετράωρο για να αναλάβει τους μπλαουγκράνα. 

Η χρηματοδότηση βρέθηκε και ο Λαπόρτα επιστρέφει στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, επίσημα από τις 19:00 το απόγευμα. Τον Λαπόρτα βοήθησε σημαντικά ο συνιδρυτής της Mediapro, Χάουμε Ρούρες, ο οποίος έδωσε τριάντα

εκατομμύρια Ευρώ. 

Η Λίγκα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Χαβιέρ Τεμπάς αποδέχτηκε την χρηματοδότηση και έκανε δεκτό το αίτημα του Λαπόρτα να αναλάβει τον σύλλογο. 

Ο Λαπόρτα αναλαμβάνει την στιγμή που οι μπλαουγκράνα του Ρόναλντ Κούμαν είναι αήττητοι για δεκαεπτά αγώνες και βρίσκονται στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι. Μπορεί να αποκλείστηκε στο Champions League αλλά στο πρωτάθλημα είναι στο -4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Στην παρουσίαση του βρέθηκαν 300 μέλη του συλλόγου όπως ορίζει το πρωτόκολλο υγείας και οι αρχηγοί όλων των επαγγελματικών ομάδων... ο Λιονέλ Μέσι (ποδόσφαιρο ανδρών), η Βίκι Λοσάδα (ποδόσφαιρο γυναικών), ο Πιέρ Οριόλα (Μπάσκετ), ο Ραούλ Εντρεριός (Χάντμπολ) και ο Αϊτόρ Εγκουρόλα (Ρόλερ Χόκεϊ). Μια από τις πρώτες κινήσεις του Λαπόρτα κατά την άφιξή του ήταν να αγκαλιάσει τον Λιονέλ Μέσι αλλά και τον προπονητή της ομάδας Μπάσκετ, Σαρούνς Γιασικεβίτσιους. 

 

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα