Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ψάχνει εκατομμύρια εντός 24 ωρών…

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ψάχνει εκατομμύρια εντός 24 ωρών…tbairaktΤρί, 03/16/2021 - 17:02

Η τραπεζική εγγύηση των 125 εκατομμυρίων ευρώ που χρειάζεται ο Χουάν Λαπόρτα για να γίνει επίσημα πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, προκαλεί προβλήματα.


Το συγκεκριμένο ποσό που αποτελεί το 15% του μπάτζετ του συλλόγου πρέπει να έχει βρεθεί και κατατεθεί έως αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου.


Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στις εκλογές,

ο Λαπόρτα συναντήθηκε με τον Χάουμε Τζίρο, υπεύθυνο οικονομικών και εκ των αντιπροέδρων του Καταλανικού συλλόγου.


Συζήτησαν για την εγγυητική την οποία χρειάζεται ο Λαπόρτα για να μπορέσει να του επιτραπεί και επίσημα να γίνει ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα.
Ο Λαπόρτα στήριζε πολλά για τα απαιτούμενα χρήματα στον Εντουάρντ Ρομέου, τον οποίο θα έκανε αντιπρόεδρο και υπεύθυνο οικονομικών στην θέση του Τζίρο.


Την τελευταία στιγμή όμως για προσωπικούς λόγους, ο Ρομέου που είναι αντιπρόεδρος της τεράστιας εταιρείας παροχής ηλεκτρισμού Audax Renovables, έκανε πίσω αφήνοντας τον Λαπόρτα χωρίς την οικονομική στήριξη που περίμενε.


Κάθε ένας από τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του Λαπόρτα, επιφανείς οικονομικοί παράγοντες, είχαν δεσμευτεί να καταβάλουν από έξι έως 12 εκατομμύρια ο καθένας.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η τραπεζική εγγύηση των 125 εκατομμυρίων ευρώ που χρειάζεται ο Χουάν Λαπόρτα για να γίνει επίσημα πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, προκαλεί προβλήματα. Article publish on Τρί, 03/16/2021 - 17:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα