Μπαρτσελόνα: Τα 100 γκολ του Κούμαν

Μπαρτσελόνα: Τα 100 γκολ του Κούμαν evlachosΤρί, 03/23/2021 - 16:48

Χρειάστηκε 43 ματς για να φτάσει τα 100 γκολ η Μπαρτσελόνα στην εποχή Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Μέσι χαμογελάει, οι παίκτες λένε ότι αξίζει την ευκαιρία του ο κόουτς και ο νέος πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα τον στήριξε στις προγραμματικές του δηλώσεις. Το μόνο που μένει για να χαμογελάσουν όλοι στο Καμπ Νόου είναι το ναι της παραμονής

του Μέσι αλλά αυτό για την ώρα... περιμένει. 

Η El Mundo Deportivo ανέλυσε τα 100 γκολ της Μπαρτσελόνα

Η πλειονότητα αυτών (56%) ήρθε σε γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση μετά από κλέψιμο.

Το 55% επιτεύχθηκε με το αριστερό πόδι με τους Μέσι και Γκριεζμάν να έχουν πετύχει το 43% των τερμάτων των μπλαουγκράνα. 

Η Μπαρτσελόνα του Κούμαν σκοράρει περισσότερο με σουτ εκτός περιοχής με ένα ποσοστό που φτάνει το 14% που είναι ακόμη πιο καλό αν σκεφτούμε ότι ο Μέσι έχει σκοράρει με μόλις δύο φάουλ φέτος. 

Το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι οι στημένες μπάλες. Συνήθως ένα ποσοστό κοντά στο 30% είναι φυσιολογικό στην εποχή μας για μια ομάδα όμως για την Μπαρτσελόνα είναι μόλις 13%.

Θετικό και το ότι το 12% των τερμάτων έχει επιτευχθεί από αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η Μπαρτσελόνα έφτασε τα 100 γκολ στην εποχή Ρόναλντ Κούμαν στον αγώνα με την Σοσιεδάδ. Η El Mundo Deportivo αναλύει. Article publish on Τρί, 03/23/2021 - 16:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα