Μπαρτσελόνα: Το σόου του Ραφίνια (vid)

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρωταγωνιστής του σόου σε ένα πρώτο ημίχρονο που πολλοί παίκτες διακρίθηκαν, αλλά ο Ραφίνια ήταν ένα επίπεδο παραπάνω και συμμετείχε σε ότι καλό έκανε η ομάδα σε αυτό το διάστημα. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα, την εξυπνάδα και την ταχύτητά του για να αντιμετωπίσει τους αμυντικούς και να κάνει πολύ καλές πάσες για να βρει σε καλή θέση τους συμπαίκτες του στο τελευταίο τρίτο, ο Ραφίνια συμμετείχε και στα τρία γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45λεπτο.

Το

πρώτο ήρθε με ένα υπέροχο ένα-δύο με τον Πέντρι, και ο Ραφίνια έδειξε μεγάλη επιθυμία να κάνει επαφή με τον αμυντικό της Ίντερ και να πασάρει για ένα πολύ ωραίο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ.

GOOOOOOOOOAL, @Auba! 0-1! A thing of beauty! pic.twitter.com/YkmOVzdkl7

FC Barcelona (@FCBarcelona) July 20, 2022

Το δεύτερο γκολ ήταν το πρώτο του Ραφίνια για την Μπάρτσα, με ένα ψύχραιμο πλασέ στην κίνηση, μετά την υποδειγματική σέντρα του Μπαλντέ.

Raphinha playing volleyball pic.twitter.com/0NbSW0ydbt

FC Barcelona (@FCBarcelona) July 20, 2022

Το τρίτο γκολ ήταν το καλύτερο, με τον Ραφίνια να κάνει μια τέλεια ασίστ στον Άνσου Φάτι που ολοκλήρωσε την προσπάθεια με ιδανικό τρόπο.

Ansu with the blaster pic.twitter.com/dpYv7YpGiw

FC Barcelona (@FCBarcelona) July 20, 2022

Το επόμενο ματς για τη Μπαρτσελόνα είναι με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λας Βέγκας στις 24 Ιουλίου, με τον Ραφίνια να δηλώνει σίγουρος για την ανωτερότητα της ομάδας του. «Είμαστε καλύτεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά θέλω να τους αντιμετωπίσω». Γεμάτος επαίνους για τους νέους του συμπαίκτες, ο Ραφίνια είπε ότι «το να παίζεις με αυτούς τους παίκτες στη Μπαρτσελόνα, τα κάνει όλα πιο εύκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα