Μπιζότ: “Είμαι έτοιμος για την περιπέτεια του Ολυμπιακού” (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, έχοντας ανοικτές τις κεραίες στην αγορά εξαιτίας της αυξημένης πιθανότητας πώλησης του Ζοσέ Σα. Μια από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες είναι εκείνη του Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ. Ο 30χρονος πορτιέρε από την Ολλανδία απασχoλεί τους πρωταθλητές και μάλιστα προχώρησε σε δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του, από την Κρήτη όπου βρίσκεται για διακοπές, αναφέροντας:

“Mιλάω με τον Ολυμπιακό και είμαι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται εδώ και λίγο καιρό. Νομίζω πως είναι όλα όσα θέλω μία τέτοια νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια».

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Μπιζότ, είναι ιδιαιτέρως θετικός στη μεταπήδηση του στον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε πως την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 42 ματς με την Άλκμααρ σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας 12 φορές ανέπαφη την εστία του. Η Άλκμααρ τερμάτισε στην τρίτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Αϊντχόφεν και 17 από τον Άγιαξ. Ο Μπιζότ ήταν μέλος της αποστολής της Ολλανδίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο ν’ αγωνιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα