Μπορνμουθ-Γουλβς 0-0: Χαμένη ευκαιρία για τους “Λύκους”

Η ζαλισμένη από το 9-0 του Άνφιλντ Μπόρνμουθ, έχοντας ως υπηρεσιακό προπονητή τον Γκάρι Ο’ Νιλ μετά την απομάκρυνση του Σκοτ Πάρκερ, είχε παθητικό ρόλο απέναντι στην πιεστική Γουλβς, η οποία είχε δοκάρι με τον Νούνες στο 11′, απείλησε με τον Νέτο στο 20′, συνολικά έκλεισε το πρώτο μέρος με 6 επιθετικές προσπάθειες, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν άτολμοι και παθητικοί, ξοδεύοντας το πρώτο ημίχρονο δίχως προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος τα “Κεράσια” μπήκαν καλύτερα, είχαν καλύτερη εικόνα, ωστόσο από το 75′ και μετά το σύνολο του Λάζε και πάλι κυριάρχησε, με την είσοδο

του Ποντένσε να δίνει πνοή. 

Στο 78′ ο Χιμένες δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία σε τετ-α-τετ με τον Νέτο, ενώ στο 80′ ο Ποντένσε έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Κέλι προ της γραμμής του είχε “όχι”.

Η Μπόρνμουθ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που δεν ηττήθηκε στην επόμενη αναμέτρηση μετά από συντριβή με 9-0. 

Mπόρνμουθ: Νέτο, Σμιθ, Μέπαμ, Κέλι (αρχ.), Ζεμούρα (69′ Φρέντερικς), Κουκ, Λέρμα, Μπίλινγκ (78′ Μουρ), Κρίστι (87′ Άντονι), Ταβερνίερ, Σολάνκε

Προπονητής: Γκάρι Ο’ Νιλ

Γουλβς: Σα, Σεμέντο (60′ Αΐτ-Νουρί), Κόλινς, Κίλμαν, Κάστρο, Νέβες (αρχ.), Νούνες (75′ Ποντένσε), Μοουτίνιο, Νέτο, Χιμένες, Γκουέντες (76′ Τραορέ)

Προπονητής: Μπρούνo Λάζε

Keywords
Τυχαία Θέματα