Μποζίκας: "Ο Σπανούλης και ο Σλούκας έκαναν εξαιρετική δουλειά" (vid) (vid)

Μποζίκας: "Ο Σπανούλης και ο Σλούκας έκαναν εξαιρετική δουλειά" (vid) (vid)gpagosΠαρ, 03/05/2021 - 23:53

Ο Γιώργος Μποζίκας στάθηκε σε Σλούκα και Σπανούλη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα. 

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα μίλησε στην εκπομπή "Super Euroleague". Αναφέρθηκε και στον Κουφό και στον ΜακΚίσικ. 

Στην αρχή είπε: "Προφανώς τα 8 λάθη που κάναμε είναι πολύ σημαντικό ειδικά όταν συνδυάζονται με τις 24 ασίστ. Αυτό ήταν

που μας βοήθησε. Σήμερα στην επίθεση είχαμε πολύ μεγάλα νούμερα. Είχαμε δώσει έμφαση. Είχαμε ξεκάθαρες αποφάσεις και διάθεση να παίξουμε ομαδικά. Οι δύο χειριστές μας, ο Σπανούλης και ο Σλούκας διαβάσανε όλες τις καταστάσεις και έκαναν εξαιρετική δουλειά". 

Σε ερώτηση για τα προηγούμενα παιχνίδια είπε: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε μία ανάλυση δεν είναι η ώρα να κάνουμε μία ανάλυση για το τι έγινε μέσα στη χρονιά. Σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αυτά. Έχουμε πει ότι στην Ευρωλίγκα -με τις συνθήκες που έγινε φέτος- έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο. Έχουμε δει ομάδες να κάνουνε σερί νικών και ηττών. Υπήρχανε πολλοί παράγοντες που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση". 

Πρόσθεσε: "Αυτό που είναι σημαντικό από δω και πέρα στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα παλεύει για τη νίκη και σήμερα είχαμε ένα σύνολο που παλεύει για τη νίκη. Θέλουμε να τελειώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τη χρονιά". 

Για τον Κουφό είπε: “Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά μην ξεχνάμε την αξία του. Ένας παίκτης που έχει κάνει μια τέτοια καριέρα και έχει μια τέτοια διάρκεια στο NBA έχει αξία. Έχει έρθει με πολύ καλή διάθεση να βοηθήσει, γνωρίζει την κατάσταση, γνωρίζει παίκτες από την εθνική και ήταν εύκολο να προσαρμοστεί. Έχει πολλή όρεξη”.

Για τον ΜακΚίσικ είπε: “Σίγουρα είναι ένας από τους χειριστές που έχουμε. Είναι ένας παίκτης που παίζει κάθετα στο καλάθι, αυτό δεν αναιρεί ότι δεν είναι καλός χειριστής της μπάλας. Σήμερα είχε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ, σήμερα τα σουτ είχανε ρυθμό και ομαδικά κάναμε πολύ καλή δουλειά για να γυρίσει μπάλα και να μπούνε όλοι στο παιχνίδι του”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Γιώργος Μποζίκας Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μποζίκας: "Ο Σπανούλης και ο Σλούκας έκαναν εξαιρετική δουλειά" Submitted by npilios on Παρ, 03/05/2021 - 23:55 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MPOZIKAS_5321.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οι δηλώσεις του Γιώργου Μποζίκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού-Τι είπε για τον Κουφό και τον ΜακΚίσικ ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Οι δηλώσεις του Γιώργου Μποζίκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού-Τι είπε για τον Κουφό και τον ΜακΚίσικ Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 23:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα