Δολοφονία Αλκη: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα σε συνδέσμους οπαδών

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από τις 12.30 το μεσημέρι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με εφόδους και ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική.

Η αρχή έγινε έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ.

Η επιχείρηση αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες και σε αυτή παίρνουν μέρος δεκάδες αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν όπλα και ναρκωτικά σε συνδέσμους οπαδών.

Στο Ίλιον, σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού

βρέθηκαν ρόπαλα.

Έφοδοι έχουν ακόμη γίνει στο Περιστέρι σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και στους Αγίους Αναργύρους σε αντίστοιχο σύνδεσμο της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν πηγές, η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε με έρευνα σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, στην οδό Χαλκοκονδύλη, και θα συνεχίζεται με εφόδους και ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική.

Υπενθυμίζεται πως εφόδους σε 13 συνδέσμους οργανωμένων οπαδών, 8 του ΠΑΟΚ, 3 του Αρη και 2 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη αστυνομικοί της Ασφάλειας, στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Μεταξύ των συνδέσμων που βρέθηκαν στο επίκεντρο είναι το “Club ΠΑΟΚ Μακεδόνες”, όπως επίσης ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη. Έφοδοι έγιναν και σε αρκετούς ακόμα συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ομάδας σε Εύοσμο, Αμπελοκήπους και αλλού.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 36 και 43 ετών, υπεύθυνοι δύο εκ των 13 προαναφερόμενων συνδέσμων, που θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα