Ελλάδα: Για την τέταρτη νίκη και για τον Μπάλντοκ

Οι διεθνείς προέρχονται από τη μεγάλη νίκη 2-1 επί της Αγγλίας στο «Ουέμπλεϊ» και προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος θα τιμηθεί η μνήμη του, από την ελληνική ομοσπονδία και τους Έλληνες φιλάθλους, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με την Αγγλία και να επικεντρωθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για να πάρουν το τρίποντο.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κώστα

Τσιμίκα, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μείνει ο τιμωρημένος Κουλιεράκης. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί και πάλι με 4-2-3-1 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Οι Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Ρότα και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας. Οι Κουρμπέλης και Μάνταλος θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Μασούρα, Τζόλη και Μπακασέτα να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Παυλίδης.

Από την άλλη πλευρά, η Ιρλανδία αναμένεται να παραταχθεί με τον Κέλεχερ στην εστία και τους Ο’Σι, Κόλινς, Σκέιλς και Μπρέιντι στην τετράδα της άμυνας. Οι Κουλέν και Νάιτ θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ογκμπένε, Αζάζ και Σμόντικς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Πάροτ.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Ολλανδός, Γιόεϊ Κούι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιουστ Φαν Ζούλιεν και Πάτρικ Ίνια. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάνικ Φαν Ντερ Λάαν, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι επίσης Ολλανδοί, Κλέι Ρούπερτι και Γιερόεν Μάνσοτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα, Μπάλντοκ,ellada, balntok