Έλντερ Λόπες: «Δεν υπάρχει κανείς που δεν θέλει να παίξει στον τελικό» (video)

Ο Έλντερ Λόπες δήλωσε πανευτυχής με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες, αποθέωσε τον Κρίστισιτς για την κίνηση που διευκόλυνε την επιστροφή του και μίλησε για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι μια πολύ χαρούμενη ημέρα για μένα. Το να βρίσκομαι εδώ μετά από έξι μήνες και να απολαμβάνω αυτή τη στιγμή με τους συμπαίκτες μου είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όλη η χρονική περίοδος που ήμουν εκτός ήταν πάρα πολύ δύσκολη, ήταν μεγάλη, ήταν ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα μου. Πλέον
αποτελεί παρελθόν, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω και να κερδίσω χρόνο συμμετοχής, όσα λεπτά μπορεί να μου δώσει ο προπονητής μου. Ο Νέναντ (σ.σ Κρίστισιτς) είναι ένας πραγματικός φίλος, ο οποίος όταν με είδε στη γραμμή αντιλήφθηκε ότι θα γίνει αλλαγή και έστειλε τη μπάλα εκτός για να μπορέσω να μπω. Είναι μια χειρονομία ενός μεγάλου φίλου και τον ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην θέλει να παίξει σε έναν τελικό. Πιστεύω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου θέλουν να παίξουν σε αυτόν. Έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τον τελικό δεν μπαίνεις να τον παίξεις, αλλά μπαίνεις να τον κερδίσεις. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν τύχει να παίξω, θα το κάνω με μεγάλη χαρά, αλλά ο προπονητής αποφασίζει».
Keywords
Τυχαία Θέματα