Ερ. Αστέρας - Φενέρ 71-73: Τον πλήγωσε ένας δικός του

Ερ. Αστέρας - Φενέρ 71-73: Τον πλήγωσε ένας δικός του navgouliΠέμ, 01/07/2021 - 22:22

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο μπασκετική ένταση και συχνές εναλλαγές στο προβάδισμα, η Φενέρ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Βελιγράδι (71-73), χάρη σε καλάθι που πέτυχε ο μέχρι πέρσι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα Λορέντζο Μπράουν. 

Ερυθρός Αστέρας και Φενέρ έπαιξαν πολύ μπάσκετ, πολύ σκάκι, πολύ άμυνα και τελικά νίκησαν οι Τούρκοι με καλάθι στην εκπνοή που πέτυχε ο Λορέντζο Μπράουν. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αυτός κι ο Γκούντουριτς πήραν αναμνηστική πλακέτα από την διοίκηση των

«κόκκινων», αλλά αμφότεροι στο ματς δεν έδειξαν να πτοήθηκαν ιδιαίτερα κι ήταν από τους διακριθέντες. Μαζί τους κι ο Ντισόν Πιέρ που ήταν σταθερά ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του. 

Από τον Ερυθρό Αστέρα πάλεψε πολύ σκληρά ο Ο’ Μπράιαντ, ενώ ο Ουόλντεν που δεν ήταν και στο καλύτερο βράδυ της καριέρας του έπαιξε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο σαν να δημιουργήθηκε κάποιο θέμα με τον προπονητή του Ντέγιαν Ράντονιτς. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Crvena Zvezda - Μπάσκετ Fenerbahce - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Crvena Zvezda ΔΙΕΘΝΕΙΣ Σε ένα παιχνίδι γεμάτο μπασκετική ένταση και συχνές εναλλαγές στο προβάδισμα, η Φενέρ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Βελιγράδι (71-73), χάρη σε καλάθι που πέτυχε ο μέχρι πέρσι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα Λορέντζο Μπράουν.
Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 22:22 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα