Έρχονται τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls στο PC

Και τα τρία παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα για προ-αγορά στο Epic Games Store.

Η σειρά παιχνιδιών της Quantic Dream, που μέχρι πρόσφατα ήταν αποκλειστικά για Playstation, τα Heavy Rain, Beyond: Two Souls,

και Detroit: Become Human, είναι πλέον διαθέσιμα για προ-αγορά στο Epic Games Store.

Και τα τρία παιχνίδια είναι σε έκπτωση ως μέρος της Epic Mega Sale, και "μεγάλα" demos και για τα τρία θα είναι διαθέσιμα πριν κυκλοφορήσει κάθε παιχνίδι.

"Η προσθήκη των τελευταίων τριών αλληλεπιδραστικών δραμάτων στα PC θα επιτρέψει σε νέα ακροατήρια να βιώσουν τα παιχνίδια της Quantic Dream", δήλωσε ο Guillaume de Fondaumière, co-CEO της Quantic Dream.

"Μέσω αυτών των demos, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που έχουμε βάλει στους αγαπημένους μας τίτλους. Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ τίτλο της Quantic Dream, θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν τη μοναδική φύση των παιχνιδιών μας".

Το Heavy Rain θα κυκλοφορήσει πρώτο, με το demo να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου και η πλήρης κυκλοφορία θα ακολουθήσει στις 24 Ιουνίου. Το demo του Beyond: Two Souls θα είναι διαθέσιμο στις 27 Ιουνίου, ακολουθούμενο από το πλήρες παιχνίδι στις 22 Ιουλίου. Τέλος το Detroit: Become Human δεν έχει ημερομηνία ακόμα, αλλά το demo αναμένεται κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι, και το πλήρες παιχνίδι το φθινόπωρο.

Τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls θα κοστίζουν $20 έκαστο, αλλά για την ώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε για $10, ενώ το Detroit: Become Human θα κοστίζει $30 και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε με $20.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceSpace Ops VR - Release Date TrailerCrash Team Racing Nitro-Fueled - Customization TrailerSkelly Selest - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα