Εθνική ομάδα: Ελπίδες για Μαυροπάνο και Τζόλη! (pics)

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με Ελβετία (φιλικό 1/9), Κόσοβο (ΠΠΚ 5/9) και Σουηδία (ΠΠΚ 8/9) με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, τη μοναδική που θα γίνει εν Ελλάδι μέχρι και την αναμέτρηση με το Κόσοβο όπως μεταφέραμε νωρίτερα από αυτή τη γωνιά.

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ είχε στη διάθεσή του 27 ποδοσφαιριστές. Οριστικά απόντες θα είναι οι Μασούρας και Γαλανόπουλος, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ με την ομάδα προπονήθηκε κανονικά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που πήρε την πρόσκληση του Ολλανδού τεχνικού.

Ελπίδες για Μαυροπάνο
και Τζόλη

Στα ευχάριστα ήταν φυσικά η παρουσία του Χρήστου Τζόλη αλλά και του Ντίνου Μαυροπάνου οι οποίοι βρέθηκαν κανονικά στον Άγιο Κοσμά αλλά προπονήθηκαν ατομικά. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται κανονικά, με το ιατρικό τιμ να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμοι κυρίως για τα επίσημα ματς με Κόσοβο και Σουηδία.

Πρώτη για Παπανικολάου, επιστροφή Ρέτσου

Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ανδρών έκανε περιχαρής και ο Γιάννης Παπανικολάου, που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του δεχόμενος και τα πειράγματα των συμπαικτών του, τους περισσότερους από τους οποίους γνώριζε από τη θητεία του στη Super League.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος ήταν και ο Παναγιώτης Ρέτσος που επέστρεψε στην αγπαημένη του Εθνική ομάδα, όντας πλέον 100% καλά για να βοηθήσει ξανά τη “γαλανόλευκη”.

Οι παίκτες του Φαν’τ Σχιπ ξεκίνησαν με ζέσταμα και “κορόιδο”, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα στο γήπεδο χωρίς φυσικά να μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για τις σκέψεις του Ολλανδού τεχνικού για τα επικείμενα τρία ματς.

Οι 27 που θα ταξιδέψουν στην Ελβετία

Οι παίκτες που βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά και θα ταξιδέψουν με την Εθνική ομάδα είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα