Εθνική: Πρόβλημα με Πέλκα!

Εθνική: Πρόβλημα με Πέλκα!alambosΤετ, 03/24/2021 - 22:21

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στη Γρανάδα μια μέρα πριν την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με αντίπαλο την Ισπανία. Στην προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση τραυματίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο μεσοεπιθετικός της Φενερμπαχτσέ ο οποίος προοριζόταν για το αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με την Ισπανία ένιωσε ένα τράβηγμα στο ισχίο, γεγονός που σημαίνει

ότι θα χάσει την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε. 

Πλέον ο Τζον Φαν'τ Σχιπ θα πρέπει να μετρήσει τις επιλογές του για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, καθώς θα έχει μια λύση λιγότερη. 

Ο Έλληνας διεθνής θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος, καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται με το φιλικό απέναντι στην Ονδούρα και τον "τελικό" με την Γεωργία στην Τούμπα στις 31/3.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Δημήτρης Πέλκας έπαθε τράβηγμα στο ισχίο στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής επί ισπανικού εδάφους και χάνει την αναμέτρηση με τους "φούριας ρόχας" για την οποία προοριζόταν για βασικός.

Article publish on Τετ, 03/24/2021 - 22:21 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα