Εθνική: Σοκ με Χατζηδιάκο, δύο μήνες εκτός! (pic)

Εθνική: Σοκ με Χατζηδιάκο, δύο μήνες εκτός! (pic)alambosΠέμ, 03/18/2021 - 18:15

Άτυχος για μια ακόμα φορά είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος καθως μετά από κάποιες ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και βρέθηκε πρόβλημα (όχι στο ίδιο που είχε τραυματιστεί πέρσι) με αποτέλεσμα να καλείται να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Αμέσως στις τάξεις της Εθνικής ομάδας σήμανε "συναγερμός", ωστόσο επί του παρόντος ο Τζον Φαν'τ Σχιπ δεν αναμένεται να καλέσει κάποιον

στόπερ τουλάχιστον για το ματς στην Ισπανία. Θα πορευτεί δηλαδή με τους τέσσερις που υπάρχουν στο ρόστερ, τους Τζαβέλλα, Σβάρνα, Μαυροπάνο και Κυριάκο Παπαδόπουλο ενώ ως αριστερός στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και ο Κυριακόπουλος.

Επειδή όμως θα υπάρχει η δυνατότητα νέας κλήσης παίκτη ακόμα και με την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, οι πληροφορίες του novasports.gr λένε πως ήδη στο μυαλό του Φαν΄τ Σχιπ βρίσκονται ο Αχιλλέας Πούγγουρας αλλά και ο Δημήτρης Γούτας.
 

    View this post on Instagram           

A post shared by Pantelis Hatzidiakos (@pantelishat)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Παντελής Χατζηδιάκος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Δεν θα πάρει άλλο στόπερ ενόψει Ισπανίας ο Φαν'τ Σχιπ. Ίσως καλέσει κάποιον ενόψει Ονδούρας και Γεωργίας. Στο μυαλό οι Πούγγουρας και Γούτας. Article publish on Πέμ, 03/18/2021 - 18:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα