Εθνική: Τίτλοι τέλους για τη «μαέστρο» Στέλλα Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.novasports.gr, η διεθνής πασέρ του Ολυμπιακού πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε στους διοικούντες την ομοσπονδία ότι για προσωπικούς λόγους δεν πρόκειται να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Εθνικής από το προσεχές καλοκαίρι. Κάποιοι από την ομοσπονδία προσπάθησαν να πείσουν την 31χρονη να συνεχίσει έστω για ένα ακόμη καλοκαίρι,

ωστόσο δεν μπόρεσαν να της αλλάξουν την απόφαση. Η Χριστοδούλου φόρεσε για πρώτη φορά φανέλα Εθνικής ομάδας το 2008 με την Νεανίδων.

Η τελευταία εμφάνιση της αρχηγού στα μπλε έγινε το καλοκαίρι στον όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν αυτό με την Γερμανία στις 24 Αυγούστου. Η Χριστοδούλου αποχωρεί ως αρχηγός (πήρε το …περιβραχιόνιο το 2017) από την Εθνική με περισσότερες από 125 συμμετοχές που την κατατάσσουν στην πρώτη πεντάδα των αθλητριών με τις περισσότερες παρουσίες (Βλάχου 192, Κιόση 184, Τζανακάκη 136, Χαντάβα 130) με το Εθνόσημο.

Ως αρχηγός ήταν παρούσα στο ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής στους Μεσογειακούς στην Ταραγόνα της Ισπανίας (καλοκαίρι 2018) καθώς και στην επιστροφή της ομάδας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια το 2019 όταν κατέλαβε την άκρως τιμητική 14η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα