Έβερτον: "Δάνεισε" τον Τοσούν

Έβερτον: "Δάνεισε" τον ΤοσούνmkatsafaΔευ, 02/01/2021 - 22:00

Ο Τοσούν είχε μια φανταστική περίοδο τριών και πλέον ετών με την τουρκική ομάδα. Σκόραρε 64 φορές σε 142 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο του 2018, η Έβερτον ξόδεψε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Έκανε ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα στην Αγγλία, καθώς πέτυχε πέντε γκολ στα πρώτα 14 παιχνίδια του με τη νέα

του ομάδα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη… Σκόραρε μόνο έξι φορές στα 44 παιχνίδια που ακολούθησαν, στις επόμενες τρεις σεζόν. Ο Τοσούν πέρασε μερικούς μήνες με δανεισμό στην Κρίσταλ Πάλας, προς το τέλος της περασμένης σεζόν. Έχει παίξει μόνο επτά φορές εφέτος και το μοναδικό του γκολ, το πέτυχε με αντίπαλο στη Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ - Super Lig - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton - Ποδόσφαιρο Besiktas - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton ΑΓΓΛΙΑ Ο επιθετικός της Έβερτον Τσενκ Τοσούν επανήλθε στη Μπεσίκτας με δανεισμό έως το τέλος της σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο αγγλικός σύλλογος. Article publish on Δευ, 02/01/2021 - 22:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα