Φαντιγκά: “Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, τρελό να προπονείσαι με Μέσι και Εμπαπέ” (vid)

Ο νεαρός Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Φαντιγκά, στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Novasports μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ματς με τον Παναιτωλικό λέγοντας πως: “Είναι πολύ ωραίο το ότι έπαιξε ήδη, έστω και λίγα λεπτά. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για

την ομάδα”.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση για τον Ιωνικό που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στη Νίκαια, ο Φαντιγκά τόνισε μεταξύ άλλων: “Ξέρω κάποα πράγματα για τον αντίπαλό μας. Ξέρω πως είναι μία ομάδα που την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, είναι μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και πως έχει μίκρο γήπεδο που πάντα είναι περίετγο να παίζεις. Εμείς πάντως θα πάμε να κερδίσουμε”.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο νεαρός από το Παρίσι, γεννημένος στο Μάλι, ήρθε στον Ολυμπιακό από την Παρί Σεν Ζερμέν, από την ομάδα των αστέρων και των ποδοσφαιρικών “θηρίων” Μέσι και Εμπαπέ. Ο Φαντικά μίλησε για την εμπειρία του μαζί τους: “Φυσικά και τους γνωρίζω, έκανε πολλές προπονήσεις μαζί τους, έμοιαζε με τρελό όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Είναι απίστευτοι και οι δύο και έμαθα πάρα πολλά απ’ αυτούς. Ήταν τρομερό να παίζω μαζί τους”, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως γνώριζε πολύ καλά τον Ολυμπιακό και πως έχει σπουδαίους παίκτες και αστέρια όπως ο Εμβιλά και ο Βαλμπουενά, αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ. “Φυσικά και ήξερα, από το Παρίσι κιόλας, πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πως έχει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιάν Εμβιλά, ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Είναι πολύ ωραίο που είμαι εδώ, μαθαίνω πράγματα ήδη από τις πρώτες μέρες και αισθάνομαι ευτυχισμένος γι’ αυτό”.

Τέλος ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε για το γεγονός πως βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή λίστα που δήλωσε λίγες μέρες πριν ο Πέδρο Μαρτίνς: “Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα, γιατί φαίνεται πως ο προπονητής μού έχει εμπιστοσύνη, φαίνειται πως τον έχω κερδίσει με την παρουσία μου στις προπονήσεις και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες που θα παίξω”.

Keywords
Τυχαία Θέματα