Φαβορί για τον Πογκμπά η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προσφέρει ένα μεγάλο ποσό, μαζί με τον Άλεξ Σάντρο και έναν από τους Ντόουγκλας Κόστα, Πάολο Ντιμπάλα, για να φέρει πίσω στο Τορίνο τον Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, το σχέδιο είναι να επιστρέψει ο Πογκμπά στην παλιά του ομάδα μόλις τρία χρόνια μετά την μετακίνηση του στο Old Trafford, αντί 105 εκατομμυρίων

ευρώ.

Θα κοστίσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και ο ίδιος επιθυμεί την επιστροφή του σε μία ομάδα που αγαπήθηκε πολύ, σε αντίθεση με την παρουσία του στην Αγγλία, όπου έχει επικριθεί πολλές φορές και από τα αγγλικά Μέσα και από τους οπαδούς της νυν ομάδας του.

Τον παίκτη έχει προσεγγίσει και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά καθώς ξόδεψε ήδη πολύ μεγάλα ποσά για την απόκτηση των Γιόβιτς και Αζάρ, θεωρείται απίθανο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Η Gazzetta dello Sport ισχυρίζεται ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας, θα μειώσει σημαντικά το ποσό που θα δώσει, συμπεριλαμβάνοντας σημαντικούς παίκτες σε αυτή την συμφωνία, με επιλογές όπως ο Σάντρο, ο Κόστα ή ο Ντιμπάλα.

Ο Πογκμπά, έπαιξε τέσσερα χρόνια στην Γιουβέντους και συχνά πηγαίνει στο Τορίνο για να επισκεφτεί φίλους και πρώην συμπαίκτες του, μάλιστα τον περασμένο μήνα παραβρέθηκε στο πάρτι για την αποχώρηση από την ενεργό δράση, του Αντρέα Μπαρτσάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα