Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι Τ.Α. 86-71: Με “μαέστρο” τον Καλάθη ζευγάρωσε τις νίκες της η ομάδα του Δ. Ιτούδη

Σε υπόθεση μιας – ουσιαστικά – περιόδου εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Φενέρ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να φτάνει σε μια – τελικά – εύκολη νίκη 86-71.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Τα …. δύσκολα κράτησαν – σχεδόν – επτά λεπτά για τους γηπεδούχους, όταν κι οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Νικ Καλάθη να δείχνει από νωρίς τις “άγριες” διαθέσεις του. Ήταν αυτός που με 4π. 6ασ. και 3 ριμπ. δεν επέτρεψε στη ομάδα του Όντεντ Κάτας να πάρει τα ηνία

του αγώνα, αλλά αντιθέτως κράτησε τη Φενέρ μπροστά, 23-20 στο 10′.

Η συνέχεια αποδείχθηκε μια εντελώς διαφορετική υπόθεση καθώς από τη μία στην επιθετική εξίσωση μπήκε κι ο Γουίλμπεκιν κι από την άλλη διορθώθηκαν τα κακώς κείμενα στην άμυνα με αποτέλεσμα το επί μέρους σκορ της δεύτερης περιόδου να είναι 23-12 και συνολικά 46-32 στο ημίχρονο.

Μπορεί στο 23′ η διαφορά να άγγιξε τη μέγιστη τιμή της (53-33) όμως αυτό δε σήμαινε και το τέλος για τους Ισραηλινούς. Η αντεπίθεση διαρκείας που ξεκίνησαν τους έφεραν στο 67-60 στο 33′ όμως η αστοχία των φιλοξενούμενων κι ο έλεγχος των ριμπάουντ από τη Φενέρ λειτούργησαν καταλυτικά ως προς την τελική επικράτηση της παρέας του Καλάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα