Φούντας: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα επειδή κερδίσαμε στη Τούμπα» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταξιάρχη Φούντα στη κάμερα των καναλιών Novasports και τον Κώστη Μπότσαρη μετά το ιστορικό «διπλό» του ΟΦΗ στη Τούμπα:

«Αυτό που λέω στα παιδιά είναι ότι αυτά τα παιχνίδια είναι για να κερδίσεις μόνο πράγματα. Με αυτές τις μεγάλες ομάδες ακόμη και αν δεν κερδίσεις, έχεις να κερδίσεις πράγματα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε.»

Για το «κλειδί» της

νίκης:

«Όταν είχαμε την μπάλα στην άμυνα, παίζαμε την μπάλα γρήγορα κάθετα. Εγώ προσωπικά είχα πολλούς χώρους και αυτό θα κρατήσω. Να μην παίζουμε μεγάλη μπαλιά από το 8άρι και το 10άρι μας. Αυτό κρατάω εγώ. Όλοι έδωσαν τα πάντα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε ταπεινοί. Προφανώς και μας δίνει ψυχολογία η νίκη αλλά δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα επειδή κερδίσαμε.»

Για τις εξαιρετικές αντεπιθέσεις του ΟΦΗ:

«Επειδή περιμένουμε τον αντίπαλο ουσιαστικά έχουμε χώρους. Δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες όμως. Σήμερα είχαμε αρκετούς χώρους και κρατάμε ότι κερδίσαμε.»

Για το γεγονός ότι δεν κέρδισε καμία ομάδα από το Big-5 σε αυτή την αγωνιστική:

«Είναι μεγάλες ομάδες και δεν μπορούμε να πούμε επειδή δεν κέρδισαν σε μία αγωνιστική ότι έγινε κάτι. Κάθε ομάδα παίζει για να κερδίζει. Σημασία έχει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε».

Για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Ήθελα να γυρίσω πάρα πολύ για την οικογένεια μου. Είμαι ήρεμος και αυτό μου δίνει χαρά για να παίξω και να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω στη πατρίδα μου και είμαι χαρούμενος γιατί η οικογένεια μου είναι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα