Γαβαλάς: “Ο σεβασμός στον αθλητισμό είναι αδιαπραγμάτευτος” (pic)

Όπως υπογράμμισε ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, ο σεβασμός στον αθλητισμό είναι αδιαπραγμάτευτος για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Αναλυτικά, αναφέρει στο ποστάρισμά του: “Και φέτος όλοι στον Ολυμπιακό αισθανόμαστε υπερήφανοι για την καθολική αναγνώριση της ανωτερότητας της ομάδας μας στην προηγούμενη περίοδο από τους πλέον αρμόδιους, τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν τα κορυφαία βραβεία στους Πέδρο Μαρτίνς (καλύτερος προπονητής), Γιώργο Μασούρα (καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής),

Γιούσεφ Ελ Αραμπί (καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής), ενώ στην καλύτερη ενδεκάδα βρέθηκαν οι Μασούρας, Ελ Αραμπί, Σεμέδο, Μπουχαλάκης και Εμβιλά.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΠΣΑΠΠ για το ειδικό βραβείο που έδωσε στην ομάδα μας για την επίδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Κάναμε το αυτονόητο παρακολουθώντας την απονομή του κυπέλλου στον αντίπαλό μας μετά τον τελικό. Ο σεβασμός στον αθλητισμό είναι αδιαπραγμάτευτος. Και αυτό το μήνυμα οφείλουμε να περνάμε στην ποδοσφαιρική κοινότητα και δη στις νέες γενιές.

Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που συνεργάζομαι στην καθημερινότητά μου με ανθρώπους όπως είναι ο Κριστικάν Καρεμπέ, ο Φρανσουά Μοδέστο και ο Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά και τόσους ακόμη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οποίοι βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είναι ο team manager της ομάδας μας, Θοδωρής Κοκκινάκης και οι συνεργάτες του. Πραγματικά είναι ευλογία”.

Το σχετικό ποστάρισμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα