Γιοχαν Κρόιφ: Και μεγάλος παίκτης και…πειστικός σύζυγος!

Γιοχαν Κρόιφ: Και μεγάλος παίκτης και…πειστικός σύζυγος!mkatsafaΤρί, 02/09/2021 - 10:08

Τα εκπληκτικά του επιτεύγματα στη Μπαρτσελόνα και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, τον ανέδειξαν ως μία προσωπικότητα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της La Liga. Φαίνεται όμως ότι η επιρροή του ήταν γενικότερη… Όταν η σύζυγος του περίμενε το τρίτο παιδί τους, έγινε γνωστό ότι την

έπεισε να κάνει καισαρική, ώστε το παιδί να μπορεί να γεννηθεί νωρίτερα, σε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων που είχε η ομάδα του η Μπαρτσελόνα, από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις .

Αυτό θα του άφηνε χρόνο να προετοιμαστεί για τον επόμενο σημαντικό αγώνα, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης! Έτσι, στις 9 Φεβρουαρίου 1974, ο μοναδικός του γιος, γεννήθηκε στο Άμστερνταμ και πήρε το όνομά του από τον πολιούχο της Βαρκελώνης και της Καταλονίας, Sant Jordi. Ο Ζόρντι Κρόιφ έγινε στη συνέχεια διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ολλανδίας, παίζοντας μεταξύ άλλων σε συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα. 

Και ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Γιόχαν Κρόιφ αναδείχτηκε «man of the match» στο πρώτο του El Clásico και σημείωσε γκολ στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-0 στο «Santiago Bernabéu». Δεν μπορείς να την πεις μία κακή εβδομάδα στη ζωή του!

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Γιόχαν Κρόιφ δεν ήταν μόνο ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά απ΄ότι φαίνεται και…πειστικός σύζυγος. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 10:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα