Γιουβέντους: Άρεσε η εμφάνιση στον Πίρλο

Γιουβέντους: Άρεσε η εμφάνιση στον ΠίρλοtnalΠέμ, 12/03/2020 - 08:40

Ο Αντρέα Πίρλο εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στη νίκη 3-0 επί της Ντιναμό Κιέβου. Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους δήλωσε πως οι “μπιανκονέρι” είναι έτοιμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, όμως προηγείται το ντέρμπι με την Τορίνο. 

Αρχικά, ο Πίρλο

δήλωσε: “Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Παίξαμε ως ομάδα και αυτό είναι καλό... σημάδι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε για την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα: “Θα είμαστε έτοιμοι. Είναι από τα ευκολότερα παιχνίδια για να προετοιμαστείς, αυτοί οι αγώνες μόνο θετικά μπορούν να δώσουν στην ομάδα. Αλλά πριν έχουμε το ντέρμπι με την Τορίνο”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αντρέα Πίρλο εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στη νίκη 3-0 επί της Ντιναμό Κιέβου. Article publish on Πέμ, 12/03/2020 - 08:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα