Γιουβέντους: Σαφάρι για επιθετικό

Ο Μέμφις Ντεπάι και ο ‘Αντονι Μαρσιάλ έχουν αναδειχθεί ως κύριοι στόχοι της Γιουβέντους για να ενισχύσουν την επίθεσή τους. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιό του καθώς δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Τσάβι και να ενταχθεί σε νέο σύλλογο με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά η Τότεναμ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται επίσης για τον διεθνή Ολλανδό.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι ομάδες της Premier League αμφισβητούν τη Γιουβέντους για

την υπογραφή του 28χρονου επιθετικού, που ανακοίνωσε νωρίτερα την απόκτηση του Σέρβου διεθνή Φίλιπ Κόστιτς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν τον Μαρσιάλ ως εναλλακτική των μπιανκονέρι έναντι του Ντεπάι, αλλά το μέλλον του Γάλλου στο Ολντ Τράφορντ εξαρτάται μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος διεθνής που πέρσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στη Σεβίλλη, δεν είναι βασικός στο Ολντ Τράφορντ, αλλά θα παραμείνει στον σύλλογο εάν φύγει ο Πορτογάλος.

Το πρόβλημα για τη Γιουβέντους είναι ότι αναζητά μια γρήγορη λύση, υπογράφοντας νέο επιθετικό το συντομότερο δυνατό, ενώ το μέλλον του Ρονάλντο μπορεί να κριθεί μόνο στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Μεγάλης Κυρίας, Μαξ Αλέγκρι, απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει τον Αργεντινό Μάουρο Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο συμπατριώτης του Τζιοβάνι Σιμεόνε δεν είναι επιλογή για τους Μπιανκονέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα