Γκαρσία: "Η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει"

Γκαρσία: "Η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει"ckaouΚυρ, 01/24/2021 - 21:48

Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ικανοποιημένος από την διπλή επιστροφή του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο "δικέφαλος" δεν βρήκε τις επιθετικές λύσεις που θα ήθελε απέναντι στην ΑΕΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Κωστή Μπότσαρη: 

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ

έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ: 
"Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι. Η αλήθεια είναι ότι στο επιθετικό κομμάτι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια. Από την άλλη κάποια λάθη που κάναμε στοίχισαν, αλλά το θετικό είναι πως η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα όταν έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, όχι τόσο με καλό ποδόσφαιρο αλλά με άλλα "όπλα", να ισοφαρίσει το παιχνίδι. 

Για τα καθοριστικούς παράγοντες που κόστισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ
"Παίζει και ο αντίπαλος και όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ είναι μια στιβαρή ομάδα απέναντι στην οποία δύσκολεύεσαι να κάνεις φάσεις. Ουσιαστικά παίζει για το μηδέν πίσω. Ήταν ένα ντέρμπι όπως το περιμέναμε, ο αντίπαλος έκλεισε πολύ καλά τον κεντρικό άξονα και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις που θέλαμε απέναντι σε αυτό". 

Για την ενέργεια που ξόδεψε η ομάδα του και πόσο τον προβληματίζει ενόψει της Τετάρτης:
"Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστή αποκατάσταση. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές, τόσο από σωματικής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνουμε είναι να συγκεντρώσουμε το 100% των δυνάμεων μας ενόψει του επόμενου αγώνα το οποίο είναι και αυτό ένα ντέρμπι". 

Για τις μεταγραφές:
"Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές, έρχονται για να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί από την άλλη, όταν πρέπει να παίζουν κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές, είναι λογικό να κάνουν κάποια λάθη λόγω της απειρίας τους, οπότε πρέπει να κοιτάμε το σύνολο". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ικανοποιημένος από την διπλή επιστροφή του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο "δικέφαλος" δεν βρήκε τις επιθετικές λύσεις που θα ήθελε απέναντι στην ΑΕΚ

Article publish on Κυρ, 01/24/2021 - 21:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα