Γυναικείο "Peep Show" ετοιμάζει το FX

Remake με αέρα θηλυκό.

Η γνωστή βρετανική σειρά, "Peep Show", οποία θεωρείται cult για πολλούς φαίνεται πως θα επιστρέψει στις οθόνες μας, αλλά με γυναικείο αέρα.

Σύμφωνα με το Deadline, η Karey Dornetto, γνωστή μέσα από τα "Portlandia" και "Superstore", έχει αναλάβει α γράψει το σενάριο της νέας σειράς, η οποία θα φέρι γυναίκες πρωταγωνίστριες.

Δημιουργός της αρχικής σειράς ήταν ο Sam Bain, ο οποίος σε πρόσφατη δήλωσή του αποκάλυψε τα νέα, λέγοντας τα εξής:

"Ο κόσμος με ρωτά αν κατά καιρούς μετανιώνω για τις δουλειές μου – αν οι σειρές μου θα ήταν καλύτερες αν είχαν μεγαλύτερη φυλετική διαφορά. Πως θα ήταν το 'Peep Show' αν είχε δύο γυναίκες πρωταγωνίστριες; Πολύ καλή ερώτηση – και μάλιστα θα απαντηθεί, γιατί ετοιμάζεται σενάριο για ένα 'Peep Show' με δύο γυναίκες πρωταγωνίστριες. Θα προβληθεί στο FX και γραφτεί από την Karey Dornetto".

Συν-δημιουργός της σειράς ήταν ο Jesse Armstrong και πρωταγωνιστούσαν οι David Mitchell και Robert Webb. Η σειρά έτρεξε από το 2003 μέχρι το 2015 και θεωρήθηκε η μακροβιότερη κωμική σειρά για το κανάλι που προβαλλόταν τότε, το Channel 4.

Εξιστορούσε τις ζωές των Mark Corrigan, ενός αμήχανου τραπεζικού υπάλληλου, και του Jeremy Usborne, έναν τεμπέλη, άνεργο μουσικό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο και συγκατοικούσαν στο Λονδίνο. Το όνομα της σειράς συνδέεται άμεσα με τον τρόπου που γυρίστηκε, καθώς οι κάμερες είχαν τον ρόλο των πρωταγωνιστών, δηλαδή βλέπαμε ότι θα έβλεπαν και οι πρωταγωνιστές σαν σε αφήγηση πρώτου προσώπου. Πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Olivia Colman (The Favourite), Isy Suttie και Matt King, ενώ απέσπασε και δύο βραβεία BAFTA.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που η σειρά προσπαθεί να αποκτήσει remake. Η πρώτη ήταν το 2005, όπου θα πρωταγωνιστούσε ο Johnny Galecki (The Big Bang Theory), η δεύτερη ήταν από το κανάλι Spike το 2008 και η τρίτη από το κανάλι Starz το 2016.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις του νέου τηλεοπτικού έτους. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 La Casa De Papel - El Profesor Orange Is the New Black | The Final Season | Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα