Η Valve παραδέχεται ότι το Artifact χρειάζεται πολύ δουλεία

Η Valve θα σταματήσει updates για το Artifact μέχρι να φτιάξει τα μεγαλύτερά του προβλήματα.

Σε ένα καινούργιο post στο site του παιχνιδιού, η Valve είπε με απλά λόγια ότι η ανταπόκριση του κόσμου για το Artifact δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περιμένανε.

Παρόλο που οι κριτικές ήταν σχετικά θετικές, άρχισαν να παρουσιάζονται παράπονα εξαιτίας των τρόπων που προσπαθούσε η Valve

να βγάλει λεφτά από το παιχνίδι καθώς και λόγω της έλλειψης μηχανισμών προόδου. Λόγω αυτών των προβλημάτων το Artifact άρχισε να χάνει γρήγορα παίκτες, με γύρω στους 359 τον τελευταίο μήνα.

Το post εξήγησε πως το παιχνίδι έχει μερικά σοβαρά θέματα και το σχέδιο τους για τακτικά updates (καινούργιες κάρτες π.χ.) δεν θα βοήθαγε καθόλου την κατάσταση.

Για αυτόν τον λόγο η Valve είπε πως δεν θα παρουσιάσει καινούργια updates μέχρι να καταφέρει να φτιάξει τα μεγαλύτερα θέματα του παιχνιδιού, καθώς και ότι θα ξανά εξετάσουν αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού όπως η οικονομία του.

Αυτό το κείμενο είναι το πρώτο, εδώ και καιρό, με νέα για το παιχνίδι, καθώς το προηγούμενο ήταν τα patch notes 28 Ιανουαρίου. Σε πιο πρόσφατα νέα, η εταιρεία διέκοψε το συμβόλαιο της με τον Richard Garfield, δημιουργό του Magic: The Gathering, καθώς και βοηθό στη δημιουργία του Artifact.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN Greece Το update 1.1 του Artifact προσθέτει ένα περίεργο Chat System και πολλά άλλα 9 πράγματα που το Artifact μας κρατάει κρυφά Artifact: Με κουτσό ξεκίνησε το πρώτο του 24ωρο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα