Ιδού η νέα Εθνική ομάδα!

Η ΕΠΟ την Τετάρτη δίνει τα κλειδιά της Εθνικής ομάδας στον Γιον Φαν Σιπ. Αυτο που μένει είναι να γίνει η τελική κουβέντα την Τρίτη και μια μέρα αργότερα να παρθεί η απόφαση στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

Ο Ολλανδός προπονητής θα εχει στο πλευρο του τον μέχρι πρότινος βοηθό του Τεν Χαχ στον Άγιαξ, Άαρον Βίντερ, μεγάλη δόξα του Αίαντα τη δεκαετία του ‘90.

Επίσης στο τιμ θα είναι και ο Μιχάλης Βαλκάνης, ο Έλληνας βοηθός που είχε μαζί του
στην Τσβόλε και την Μέλμπουρν Σίτι. Σημαντική προσθήκη για την γρήγορη προσαρμογή του Ολλανδού τεχνικού, αλλά και για την επικοινωνία του με τους διεθνείς.

Σε ότι έχει να κάνει με τους τεχνικούς διευθυντές οι ρόλοι των οποίων θα ξεκαθαριστούν επίσης την Τρίτη, οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας είναι τα δύο ονόματα που είναι πολύ κοντά στο να αναλάβουν καθήκοντα.

Ο μεν Κώστας Κωνσταντινίδης αναμένεται βα αναλάβει τεχνικός διευθυντής όλων των εθνικών ομάδων, ενώ ο Τάκης Φύσσας είναι κοντά στο να επιστρέψει στην ΕΠΟ παίρντονας ένα ρόλο συνδετικού κρίκου διοίκησης και Εθνικής Ανδρών, αλλά και ρόλο στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της ομοσπονδίας ως γνώστη του πλάνου από την προηγούμενη θητεία του στην Ομοσπονδία.

Αν δεν αλλάξει κάτι και εκτός άλλου απροόπτου η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Πέμπτη για να αποφασίσει πως οι παραπάνω πέντε θα αναλάβουν να οδηγήσουν την Εθνική ομάδα στη νέα εποχή!
Keywords
Τυχαία Θέματα