Ιωαννίδης: “Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα”

Ο σκόρερ του… buzzer beater γκολ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, Φώτης Ιωαννίδης, μίλησε για τη νέα βαθμολογική απώλεια των Πράσινων και τους λόγους που το Τριφύλλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη

Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωαννίδη:

Για την ισοπαλία στο ματς με τον ΟΦΗ:

“Η αλήθεια είναι ότι όλοι γνωρίζουμε ότι δεν κερδίζεις με τα νούμερα. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και ήταν κάτι που μας έλειπε. Όπως μας έλειπε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν διαχειριστήκαμε με υπομονή τον αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας”.

Για το αν επηρέασε τους Πράσινους η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής:

“Ήμασταν πεισμωμένοι για τη νίκη, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γίνεται κάτι που δεν μας αρέσει. Εκνευριζόμαστε εύκολα και χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Πάντως έχουμε τα φόντα να σκοράρουμε σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, ακόμη και στο τέλος”.

Για το γεγονός ότι έφερε “αέρα αλλαγής” στην ομάδα του από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι:

“Είμαι έτσι ως άνθρωπος και αρκετά αισιόδοξος. Πίστευα ότι είχαμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι και προσπάθησα να δώσω και στους συμπαίκτες μου το καθαρό μυαλό για να κερδίσουμε. Τελικά δεν τα καταφέραμε”.

Για όσα μένουν από το 2022:

“Κλείσαμε την περσινή σεζόν με το Κύπελλο και το δεύτερο μισό του 2022 ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν τελειώνουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Είμαστε ακόμα σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομάδα είναι στα καλύτερα της και αν συνεχίσουμε έτσι, τότε το 2023 θα παλέψουμε για την κατάκτηση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα