Ιτούδης: "Κάναμε ένα απίστευτο come back"

Πανευτυχής από την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Euroleague, ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τους παίκτες του για τη μεγάλη τους προσπάθεια κόντρα στη Ρεάλ και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχασε ποτέ την πίστη της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

Για την πρόκριση στον τελικό:

"Απόψε με στήριξαν οι παίκτες μου. Ήταν ένα απίστευτο come back και πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Το πιστέψαμε, αν και η Ρεάλ Μαδρίτης
είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Μιλήσαμε στο ημίχρονο για τα προβλήματα που υπήρξαν με τα λάθη και τα ριμπάουντ και είπαμε: " Το έχουμε ξανακάνει"! Κρατήσαμε μια σπουδαία ομάδα στο επιθετικό κομμάτι στους 10 και τους 12 πόντους και ήταν ένα απίστευτο come back".

Για το πως γύρισε η ΤΣΣΚΑ το παιχνίδι:

"Είχαμε απίστευτη πίστη και γνωρίζαμε ότι όλα μπορούν να γίνουν σε ένα αγώνα μπάσκετ. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν. Το κάναμε στα πλέι οφ, το κάναμε σε άλλα σημαντικά παιχνίδια στην κανονική περίοδο. Τώρα έχουμε μια μέρα για να σκεφτούμε τον επόμενο, σπουδαίο, αντίπαλο μας. Μια ομάδα με καλή ψυχολογία και εξαιρετική στην επίθεση"

Για το αν είδε τον ημιτελικό της Εφες με τη Φενέρμπαχτσε:

"Είδα ένα δεκάλεπτο και κάτι, όμως θα αναλύσουμε μαζί με το τεχνικό τιμ την Εφες και το παιχνίδι του ημιτελικού. Όμως δεν είναι μονάχα αυτό, καθώς η Εφες παίζει εξαιρετικό μπάσκετ σε όλη τη σεζόν".
Keywords
Τυχαία Θέματα