Καμαρά: «Υπάρχουν κάποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε αποκλειστικά στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και την παρεξήγηση με τον προπονητή της Εθνικής της πατρίδας του.

Τον προβλημάτισαν οι κλειστοί χώροι που βρήκαν στο ματς;

Ο ΠΑΣ έπαιξε λίγο χαμηλά αυτό όμως ήταν στο χέρι μας και θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα πρέπει επίσης να ξαναδούμε τη φάση του γκολ.

Ο κόουτς έκανε αναφορά σε πιθανή παράβαση. Ήταν κάτι που τους επηρέασε;

Οι διαιτητές αποφασίζουν αν θα πρέπει

να μετρήσουν τα γκολ ή όχι. Νομίζω πως δεν ξέρω πως κάποιοι διαιτητές αποφασίζουν εκείνη τη στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο όμως οι διαιτητές θα πρέπει να προσέχουν ποια γκολ μετρούν ή όχι.

Μια ευχή για τον Πέδρο Μαρτίνς

Είναι φανερή η δουλειά που κάνει στην ομάδα και φαίνεται πόσοι έχουν κλήσεις στις εθνικές ομάδες. Μακάρι να συνεχίσει να βοηθάει τους παίκτες και την ομάδα και να είναι στους κορυφαίους.

Σχετικά με την παρεξήγηση που δεν βρέθηκε στο Κόπα Άφρικα;

Αυτή η σεζόν δεν είναι καθόλου εύκολη, ακόμη δεν έχουμε ολοκληρώσει τους στόχους μας με τον Ολυμπιακό. Υπήρξε παρεξήγηση με τον προπονητή που νόμιζε ότι ήθελα ν΄αποφύγω την κλήση παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι στείλει τις λεπτομέρειες του τραυματισμού μου. Δεν έχω καθόλου εύκολη χρονιά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της ακόμη δεν έχει έρθει κλήση από την Εθνική αλλά ελπίζω να έρθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα