Κασάνο: Αποτυχημένη η παρουσία του Ρονάλντο στην Γιουβέντους

Κασάνο: Αποτυχημένη η παρουσία του Ρονάλντο στην ΓιουβέντουςmkouzoulΣάβ, 02/27/2021 - 16:19

Ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής μιλώντας στην «Corriere dello Sport» τόνισε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δεν έχει κάνει κάτι αξιοσημείωτο με τους”μπιανκονέρι” μέχρι στιγμής.  

« Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε για να κατακτηθεί το Champions League και τελικά η Γιουβέντους

τα πήγε χειρότερα με αυτόν. Το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε και χωρίς τον Κριστιάνο. Ενα πρότζεκτ που απέτυχε. Στη Γιουβέντους μετρούσε πάντα το να νικήσεις, αλλά με τον Σάρι και τώρα με τον Πίρλο θέλουν και όμορφο ποδόσφαιρο. 

Ο Ρονάλντο, όμως, δεν ταιριάζει με τις ιδέες του Αντρέα Πίρλο. Θα συνεχίσει να σκοράρει ακόμη και καθισμένος, σε αυτό το πράγμα είναι μοναδικός. Ο Αντρέα, όμως, θέλει δημιουργία, πίεση ψηλά, κατοχή μπάλας, να κινείσαι ανάμεσα στις γραμμές. Ο Ρονάλντο καθαρίζει, αλλά συμμετέχει λίγο στο παιχνίδι της ομάδας. Για μένα τα έχει πάει άσχημα αυτά τα τρία χρόνια. Εκτός κι αν κατακτήσει, επιτέλους, το Champions League φέτος». 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Αντόνιο Κασάνο χαρακτήρισε αποτυχημένη την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλτο στην Γιουβέντους μέχρι τώρα.   Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 16:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα