Κλίπερς: Αιχμές του Πολ Τζορτζ για τον Ντοκ Ρίβερς

Κλίπερς: Αιχμές του Πολ Τζορτζ για τον Ντοκ ΡίβερςtnalΠέμ, 12/03/2020 - 14:24

Ο Πολ Τζορτζ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον Ντοκ Ρίβερς την περσινή σεζόν. Ο παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς βρήκε την ευκαιρία να τα… χώσει στον πρώην προπονητή του, μετά την απομάκρυνσή του. 

Αρχικά, ο Τζορτζ δήλωσε: “Με χρησιμοποιούσε σα να είμαι ο Ρέι Άλεν ή ο Τζέι Τζέι Ρέντικ. Έπαιρνα συνεχώς σκριν μακριά από την μπάλα. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν

είναι αυτό το παιχνίδι μου. Εγώ χρειάζομαι ροή. Θέλω περισσότερες επιλογές, θέλω να εμπλακώ στο πικ εν ρολ, να ποστάρω. Ήθελα σε διαφορετικά σημεία την μπάλα. Γι’ αυτό η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη σε πολλά επίπεδα”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στο περσινό “στραπάτσο” στα play off από τους Ντένβερ Νάγκετς: “Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί είχαμε αυτοπεποίθηση. Περάσαμε μπροστά με 3-1 και νιώσαμε ότι θα παίρναμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Μετά είπαμε ότι είμαστε στο 3-2 και θα πάρουμε το επόμενο και χάσαμε πάλι. Σε όλη αυτή τη διαδικασία όμως ποτέ δεν κάναμε προσαρμογές. Ποτέ δε δουλέψαμε κάτι διαφορετικό. Κάναμε τα ίδια σκ...α συνέχεια και αναρωτιόμασταν τι γίνεται. Μιλούσαμε μεταξύ μας και λέγαμε ότι θα πάνε όλα καλά, αντί να λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δε δουλέψαμε. Απλώς λέγαμε ότι είχαμε εμένα, τον Λέοναρντ, τον Γουίλιαμς και τον Χάρελ και πως θα τα καταφέρουμε…”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Clippers - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Clippers ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Πολ Τζορτζ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον Ντοκ Ρίβερς την περσινή σεζόν. Article publish on Πέμ, 12/03/2020 - 14:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα