Κοιτάζει Καρντόζο η ΑΕΚ

H AEK είναι σε αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα με τα οποία συζητά είναι αυτό του Πορτογάλου, Μιγκέλ Καρντόζο.

Ο 46χρονος Πορτογάλος προπονητής είναι ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν, συζητούν μαζί του και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί η ΑΕΚ.

Σίγουρα δεν είναι ο μόνος καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις από την Ιβηρική χερσόνησο.

Ο Μιγκέλ Καρντόζο βρέθηκε τελευταία στον πάγκο της Θέλτα χωρίς
όμως να κάνει κάτι το εντυπωσιακό ή να μπορέσει να αλλάξει σημαντικά την πορεία της ομάδας του Βίγκο και απομακρύνθηκε μετά από σχεδόν μισή σεζόν στον πάγκο της.

Το σημαντικότερο έργο που έχει να επιδείξει είναι στον πάγκο της Ρίο Άβε την οποία τη σεζόν 2017-18 είχε οδηγήσει στα προκριματικά του Europa League με την Πορτογαλική ομάδα να μαζεύει 51 βαθμούς που αποτελούν και ρεκόρ πόντων στην ιστορία της. Μάλιστα, αυτή η επίδοση κατέρριψε το ρεκόρ των 50 βαθμών που είχε συλλέξει ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, Πέντρο Μαρτίνς.

Όπως και να 'χει το θέμα προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις. Το αν θα είναι ο Μιγκέλ Καρντόζο ο προπονητής που θα διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ ή κάποιος άλλος θα το γνωρίζουμε σύντομα. Το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα